Padel-yksityistunnit sekä padelkurssit PadelTehtaalla

Tarvitsetko valmennusta tai harjoitusta padelissa?

Olen 26-vuotias padel-valmentaja Simo Färm ja olen touhunnut pallopelien kanssa koko ikäni. Ensin jalkapalloa 12-vuotta, sitten tennis ja padel ihan harrastuksena 10 vuoden ajan ja usemman vuoden työskentely golfin parissa. Kesällä 2022 aukesi mahdollisuus kouluttautua padel-valmentajaksi ja siihen tarttumista ei tarvinnut kahdesti miettiä.

Valmennan pilke silmäkulmassa ja yritän saada harjoittelun tuntumaan aina hauskalta, jotta motivaatio lajissa kehittymiseen kääntyisi vieläkin isommalle liekille. Suunnittelen harjoitukset siten, että se sisältää laadukkaita toistoja, mutta myös aina jotain uutta ja raikasta ideaa omaan peliin vietäväksi. 

Valmennan, jotta saisin tehtyä padelista valmennettaville vieläkin riemukkaampaa ja kiinnostavampaa.

Valmennan junioreita RAKEN väreissä, sekä pidän yksityistunteja PadelTehtaalla. Olen erikoistunut aloitteleviin ja vielä padelin alkutaipaleella oleviin pelureihin. Ei korkealentoista tekniikan hienosäätöä, vaan lajin mahdollisimman helpoksi ja hauskaksi tekemistä hymyssä suin.

Olen myös perehtynyt välineisiin, joten olen mielelläni avuksi sopivan mailan löytämisessä.

Jos peliryhmäsi haluaa tehdä yhteisistä pelihetkistänne vieläkin hauskempia pidempien pallorallien ja laadukkaamman pelin muodossa, olen palveluksessanne!

Tutustuthan myös valmennuksiimme ja aktiviteetteihimme Matchissä!

Simo Färm
Club Manager
Puh. 044 020 4961

 

Myös Rajamäen Kehitys RaKe järjestävät aika ajoin padelkursseja

RaKe on esimerkiksi on järjestänyt suosittuja padelkursseja PadelTehtaalla mm. perheille ja aikuisille sekä junnutreenejä 8-16 -vuotiaille.

Pelivuoroja ja peruskursseja järjestetään kiinnostuksen mukaan. Kysy tarkempia tietoja .


PadelTehtaalla käyvät seuraavat liikuntaedut

Näin käytät liikuntaetuja PadelTehtaalla


Jätä viesti